Perkhidmatan

Perkhidmatan

Pakej Haji/Umrah

Kami adalah salah satu syarikat yang menyediakan pakej Haji dan Umrah. Syarikat kami adalah sebuah Agensi Pelancongan yang diberi kuasa oleh Lembaga Tabung Haji (TH) dan diberikan lesen oleh Kementerian Pelancongan Malaysia di bawah Majlis Kawal Selia Umrah dan dilesenkan dibawah Lesen Khas Umrah (LKU) LKU001 sejak 20 tahun.

 

Tiket Penerbangan

Kami menempah penerbangan dan menyediakan tiket untuk pelanggan ke mana-mana sahaja destinasi. Penyerahan Tiket Air dan Dokumen Perjalanan, Daftar Masuk Lapangan Terbang, Penghalaan semula dan Pengesahan Semula Perkhidmatan ‘revalidating’ tiket dan penerbangan pengesahan semula.

Pelancongan

Kami mengendalikan dan menyediakan seluruh dunia dan perkhidmatan tempahan hotel di seluruh negara. Sebagai kadar diiktiraf Agensi Pelancongan kita telah berkontrak dengan hotel utama yang jauh lebih murah daripada kadar normal. Kami juga pakar dalam mengendalikan lawatan, mesyuarat pakej konvensyen dan percutian insentif dan luar negara. Kami merancang dan menyusun mengikut keperluan dan bajet anda.

Perkhidmatan Lain Yang Disediakan

Kursus

Syarikat kami, Gemilang Education And Training Sdn. Bhd. menyediakan tempat latihan secara profesional, kursus bahasa dan sewaan dewan.

Maklumat lanjut dan sebutharga boleh diperolehi dengan menghubungi talian berikut:

Pejabat: 03-4265 6660
Fak: 03-426555667
Pengurus: wasap.my/60199664797
Facebook: Gemilang Education And Training Sdn. Bhd.

 

Visa

Permohonan Visa.  Syarikat ini mempunyai kakitangan yang terlatih dan berpengalaman untuk mengendalikan aplikasi Visa pelanggan. Ini adalah perkhidmatan percuma yang diberikan kepada semua pelanggan kami.