Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh.

Gemilang Travel & Tours Sdn. Bhd. Cawangan Masjid Tanah telah dibuka dengan rasminya pada 2 Jun 2013 bersamaan 23 Rejab 1434H oleh Yang Berhormat Tuan Haji Sulaiman Md Ali, DMSM KMN BKT PJK (sekarang bergelar Datuk).

Majlis gilang gemilang ini berlangsung dengan suasana yang meriah dengan dihadiri oleh masyarakat setempat.

APA KATA MEREKA

Alhamdulillah syukur.

Terbaik. Semoga terus Gemilang dimasa akan datang!

Ammar bin Ahamadin Jemaah Haji 2016

Alhamdulillah syukur. Insya Allah, saya kekal bersama Gemilang Travel.

Hj Ahmad bin Hj Yasin Jemaah Umrah 2014

Laman sesawang ini  adalah laman sesawang rasmi Gemilang Travel and Tours Sdn Bhd  Cawangan Masjid Tanah yang berdaftar di bawah SSM (156094-U)  dan dilesenkan oleh Kementerian Pelancongan Malaysia (KKKP0296/8).

Laman sesawang ini kepunyaan dikendalikan sendiri oleh Pengurus Gemilang Travel and Tours Sdn Bhd, Cawangan Masjid Tanah, Melaka.

Amaran: Komen yang di ‘post’ kan disini adalah menjadi tanggungjawab sendiri. Pemilik laman sesawang ini tidak bertanggungjawab ke atas setiap komen yang boleh mengganggu gugat isu negara, agama, bangsa dan politik.

Sebarang masalah sila hubungi saya di sini. Harap Maklum.

Wassalam.

SELESAI MEMBACA? KLIK LIHAT PERKHIDMATAN KAMI